Tipphetked: liigselt Antetokounmpole toetuv Milwaukee Bucks mängis finaalseerias edu maha

Postimees Sport
Copy

Toronto Raptors alistas möödunud ööl korvpalliliiga NBA idakonverentsi finaalseeria neljandas mängus kodus Milwaukee Bucksi 120:102 ning seega on nelja võiduni peetavas seerias mõlemal meeskonnal kaks võitu.

Bucksi rünnak toetus seeria neljandas mängus eelkõige Khris Middletonile ja Giannis Antetokounmpole, kes kogusid vastavalt 30 ja 25 punkti. Antetokounmpo kogus ka 10 lauapalli. Kuigi need näitajad on Kreega friigi jaoks üpris keskmised, siis Bucks on finaalseerias liigselt talle toetunud. Aga sellise mänguga nad nii kaugele ongi jõudnud.

Raptorsi parimad punktitoojad jagunesid seekord oluliselt ühtlasemalt: Kyle Lowry viskas 25, Kawhi Leonard 19, Marc Gasol 17 punkti ning pingilt sekkunud Norman Powell lisas 18, Serge Ibaka 17 ja Fred VanVleet 13 silma.

Lahing jätkub Eesti aja järgi ööl vastu laupäeva.

Kogu mäng järelvaadatav:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Enne mängu:

Seeria kolmandas mängus alistas Toronto Raptors Milwaukee Bucksi teisel lisaajal 118:112 ning tõi seeriasse põnevuse tagasi pärast Bucksi 2:0 edu kahe mängu järel. Bucks võitis avamängu 108:100 ning teise kohtumise 125:103. Seejuures mõlemad koduplatsil. Põhiturniiril kohtusid kõnealused meeskonnad neli korda, neist kolm mängu lõppesid Bucksi võiduga. Play-off’is lülitas Bucks konkurentsist Detroit Pistonsi ja Boston Celticsi, Raptors aga Orlando Magicu ja Philadelphia 76ersi.

Läänekonverentsi finaalseerias alistas Golden State Warriors Portland Trail Blazersi mängudega 4:0 ning jõudis viiendat aastat järjest NBA finaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles