Hyundai jättis Mikkelseni taas pealtvaatajaks

Postimees Sport
Copy
Andreas Mikkelsen ja Andrea Adamo.
Andreas Mikkelsen ja Andrea Adamo. Foto: MARTIN BERNETTI / AFP

Lõuna-Korea rallimeeskond Hyundai teatas otsusest Andreas Mikkelsen eelseisvaks Portugali ralliks «pingile istutada». Norralane naaseb rallikarusselli taas Sardiinias. Portugalis asendab Mikkelseni prantslane Sebastien Loeb.

Hyundai meeskonna juht Andrea Adamo kommenteeris otsust järgmiselt: «See ei tulnud kergelt. Peame liikuma edasi tiimina ja Portugali rallil peab olema väljas hetke parim meeskond. Sebastien on kruusal väga hea olnud, seda näitas ta juba Tšiilis. Loodame, et saame Portugalis korralikult punkte. Kui vaatame meie meeskonna nimekirja ja punktisaaki Tšiilis, siis tuleb kiiresti reageerida.»

Mikkelsenil õnnestus Tšiilis Loebist kiirem olla vaid ühel kiiruskatsel. Loebi jaoks on see viies start Hyundai roolis. Kuigi tema leping Hyundaiga on kuuele etapile, mis tähendab Portugalis tema eelviimast starti sel hooajal, võib osapoolte kokkuleppel üheksakordne maailmameister esialgset kokkulepet murda ja osaleda rohkematel rallidel.

Kui esialgu pidid Hyundai ridades täishooaja kaasa tegema belglane Thierry Neuville ja Mikkelsen ning kolmandat autot jagama Loeb ja hispaanlane Dani Sordo, siis norralane jäetakse juba teist korda kõrvale. Nimelt olid Korsikal stardis Neuville, Loeb ja Sordo. Sama kolmik stardib Portugalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles