Magnus Kirdi sakslasest konkurent kerkis maailma hooaja edetabelis esikolmikusse

Postimees Sport
Copy
Thoams Röhler.
Thoams Röhler. Foto: ARND WIEGMANN / REUTERS

Saksamaa odaviskaja Thomas Röhler võitis Hiinas Nanjingis peetud World Challenge sarja võistluse, parandades oma hooaja tippmarki ligi kolme ja poole meetriga.

Kui möödunud laupäeval Shanghais toimunud Teemantliiga hooaja teisel etapil piirdus 2016. aasta olümpiavõitja ja valitsev Euroopa meister Röhler tulemusega 82.95, mis andis neljanda koha, siis neli päeva hiljem viskas sakslane 86.39.

Nanjingis järgnesid Röhlerile tšehh Jakub Vadlejch (85.34) ja poolakas Marcin Krukowski (84.45). 80 meetri joone ületasid ka lätlane Rolands Štrobinders (83.15) ja Hiina odaviskaja Qizhen Liu (81.85).

Maailma hooaja edetabelis kerkis Röhler (86.39) kaasmaalase Andreas Hofmanni (85.77) ja Taiwani sportlase Chao-Tsun Chengi (87.12) järel kolmandal kohal. Neljas on hindu Shivpal Singh (86.23) ja viies Grenada odaviskaja Anderson Peters (86.07).

Eesti odaviskaja, mullu Euroopa meistrivõistlustel pronksmedali saavutanud Magnus Kirt on hooaja esimesed võistlused seljavalu tõttu edasi lükanud ja hetkel pole teada, millal rahvusrekordi omanik avastardi teeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles