Järelvaadatav: selgusid Kontaveidi ja Kanepi vastased Prantsusmaa lahtiste avaringis

Postimees Sport
Copy

Täna selgusid Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel nii naiste kui ka meeste põhiturniiri esimese ringi paarid.

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 17.) kohtub avaringis tšehhitari Karolina Muchovaga (WTA 73.). Varasemalt ei ole Kontaveit vaid 22-aastase Muchovaga kohtunud.

Kaia Kanepi (WTA 85.) vastaseks avaringis tuleb 30-aastane sakslanna Julia Görges (WTA 18). Görges ja Kanepi on kohtunud kokku kuuel korral, mõlematel on kirjas kolm võitu. 

Kogu loosimine järelvaadatavana: 
 

Enne loosimist:

Hooaja teisel suure slämmi turniiril asuvad tiitlikaitsjatena lahingusse rumeenlanna Simona Halep ja hispaanlane Rafael Nadal. Mullune turniir kujunes edukaks ka Eesti tennisiste jaoks: Anett Kontaveit jõudis neljandasse ja Jürgen Zopp kolmandasse ringi, Kaia Kanepi piirdus põhiturniiril vaid ühe mänguga.

Sedapuhku ei õnnestunud Zoppil kvalifikatsiooniturniirist läbi murda, kuid mõlemad meie tenniseneiud – 17. asetusega Kontaveit ja Kanepi – saavad loosimisel teada esimese ringi vastase. Eesti – Eesti duell avaringis pole välistatud.

33-aastane Kanepi on Prantsusmaa lahtistel jõudnud kaks korda veerandfinaali (2008, 2012), kaasmaalannast kümme aastat noorema Kontaveidi parim tulemus pärineb möödunud aastast.

Postimees ja Kanal 12 näitavad kõiki Kontaveidi ja Kanepi mänge Prantsusmaa lahtistel meistrivõistlustel otsepildis. Lisaks on kavas nii naiste kui ka meeste poolfinaalid ja finaalid ning võistluspäevade kokkuvõtted.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles