Tipphetked: Toronto Raptors võitles end NBA finaali!

Postimees Sport
Copy

Korvpalliliiga NBA idakonverentsi finaali kuuendas matšis alistas Toronto Raptors kodusel Scotiabank Arenal läinud ööl Milwaukee Bucksi 100:94 ning sammus esimest korda klubi ajaloos NBA finaali. Neljandas järjestikuses võidumängus Bucksi üle tõi Kawhi Leonard Raptorsi kasuks 27 punkti ning panustas 17 lauapalliga. Finaalseeria algab Golden State Warriorsi vastu algab ööl vastu reedet. 

Enne mängu:

Kuigi Milwaukee Bucks läks seeriat mängudega 2:0 juhtima, suutis Toronto Raptors järgmise kahe mänguga seeria viigistada. Ka seeria viiendas mängus saatis edu Raptorsit, kes on nüüd klubiajaloo esimesest NBA finaalist võidu kaugusel.

Enne seeria viiendat mängu polnud Milwaukee Bucks sel hooajal kordagi kolme mängu järjest kaotanud. «Ma pole veel kunagi neli korda järjest Bucksi võitnud ja õigupoolest ei teagi, kuidas seda teha. Aga võtame mäng korraga,» ütles Raptors liider Kawhi Leonardi.

Kui Bucks kuuenda mängu võidab ja seeria viigistab, peetakse ööl vastu teisipäeva seeria seitsmes ja otsustav mäng. Läänekonverentsist pääses finaali tiitlikaitsja Golden State Warriors.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles