Saaremaa Võrkpalliklubi soetas võimsa lennumasina

Postimees Sport
Copy
Daniel Maciel
Daniel Maciel Foto: Saaremaa Võrkpalliklubi

Saaremaa Võrkpalliklubi on sõlminud lepingu ülivõimsa hüppevõimega brasiillase Daniel Macieliga. Mängumees on viimastel aastatel mänginud nii diagonaalründaja, kui nurgaründaja positsioonil. Millist rolli hakkab ta kandma Saaremaa meeskonnas saab selgeks lähikuudel, kuid võimekas on mees mõlemal positsioonil.

Eestlastele on Maciel tuttav TTÜ parimast aastast, kus ta peale vigastuspausi ühe hooaja mängis. Pärast seda on ta mänginud veel näiteks Tšehhis, Itaalias ja Prantsusmaal. Maciel on tuntud oma tugeva tööeetika ja võimsa füüsise poolest. Sündinud on mängumees 1988. aastal ja pikkust on tal 196 cm, kuid maksimaalseks löögikõrguseks lausa 360 sentimeetrit!

Küsimusele, miks just Saaremaa Võrkpalliklubi, vastas Maciel: «Olen suhelnud Saaremaa klubiga ja mõnede sõpradega, kes kinnitasid mulle klubi professionaalsust, eesmärke ning tulevikuvisioone. Kuulsin palju positiivset, klubi eesmärgid ja klubi ise tunduvad minu jaoks põnevad.»

Maciel ütles, et hooajast 2014-2015, mil ta mängis TTÜ meeskonnas,  on tal vaid parimad mälestused.

«Meil oli hea seltskond, leidsin palju sõpru ja nad on erilisel kohal mu südames. Ma armastan Eestit ja kui te vaatate minu vanu Instagrami fotosid, siis näete, kuidas ma armastasin ja nautisin seda aega, kui Eestis olin,» lisas brasiillane

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles