Madridi Reali kapten Ramos mõtles ümber ja teatas, kus lõpetab karjääri

Toimetas Silver Tabo
Copy
Sergio Ramos.
Sergio Ramos. Foto: Juan Medina / Reuters

Hispaania jalgpalliklubi Madridi Reali kapten Sergio Ramos kinnitas pärast klubi presidendi Florentino Pereziga peetud läbirääkimisi, et ei soovi meeskonnast lahkuda.

Perez avaldas kolmapäeval, et hispaanlasest keskkaitsja esitas olenemata 2021. aastani kehtivast lepingust Realiga soovi klubist ilma üleminekutasuta lahkuda Hiina kõrgliigasse.

Täna kinnitas aga 33-aastane Ramos Madridis toimunud pressikonverentsil, et soovib lõpetada karjääri just Realis.

«Olen Madridista (Reali tulihingeline toetaja – toim) ja soovin siin karjääri lõpetada,» kinnitas Ramos. «Mulle tehti Hiinast pakkumine, mis oleks olnud alternatiiv, kuid praegu on mul kehtiv leping Madridi Realiga. Minuga seoses on olnud üleval liiga palju spekulatsioone ning soovisin sellesse selgust tuua,» selgitas hispaanlane.

«On oluline, et tunnen ennast siin klubis vajalikuna... nii fännide, meeskonnaliikmete kui ka muidugi presidendi kinnitusel. Minu suhe presidendiga on olnud üldiselt hea, kuid nagu iga suhe, on ka sel olnud mõningad tõusud ja mõõnad,» lisas Ramos.

Ramos on Madridi Reali kõige staažikam mängija, olles klubi eest väljakule jooksnud 606 kohtumises. Ramos liitus Madridi Realiga 2005. aastal Sevillast. Hispaania pealinna klubiga on Ramos võitnud neli liigatiitlit ja neli Meistrite liiga karikat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles