PM Portugalis. Neuville tiimikaaslaste abist: see on osa mängust, ma naudin seda

Kris Ilves, Porto
Copy

Thierry Neuville (Hyundai) hoiab Portugali rallil neljandat kohta, kaotades liider Ott Tänakule (Toyota) 23,7 sekundiga. Neuville jäi rahule laupäeva hommikuga, kui belglasele tulid appi meeskonnakaaslased Dani Sordo ja Sebastien Loeb.

Nimelt hilinesid Sordo ja Loeb meelega kiiruskatse starti ja sättisid end Sebastien Ogier’ (Citroën) järele ja Neuville’i ette. See tähendas aga seda, et Neuville’il oli võrreldes teise tiitlinõudleja Ogier’ga oluliselt parem katseid läbida.

«Mul oli hea hommik. Pikad kiiruskatsed olid väga nõudlikud. Me lootsime kolmandal katsel paremat aega näidanud, aga kahjuks see ei õnnestunud. Oleme sellegipoolest õnnelikud, et jõudsime edukalt hooldusalasse,» võttis Neuville keerulise hommiku kokku.

Tiimikorraldusi kommenteeris Neuville järgmiselt: «Peame igalt poolt maksimumi välja pigistama. See on osa mängust, ma naudin seda.» Millised on plaanid pärastlõunal? «Ma ei tea veel.» Aga on mingeid mõtteid? «Ei.»

Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: Sander Ilvest

Neljandal kohal olev Neuville edestab laupäeva keskpaigas kuklasse hingavat Ogier’d vaid 1,9 sekundiga. Kuuekordne maailmameister hiilis hooldusalas eemale küsimusest, mis puudutab Hyundai taktikamängu. 

«Ma ei pea seda kommenteerima, küll aga võin ma kommenteerida enda hommikut, mis oli hea – väga puhas sõit, polnud ühtegi eksimust. Proovisin suruda nii palju kui võimalik. Ma arvan, et kolmandal katsel tegime mingisuguse sammu edasi. Ma loodan, et pärastlõunal suudame olla konkurentsis ja sõita veel paremini,» lausus Ogier.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles