Järjekordse põnevuslahingu pidanud Kanepi Postimehele: ma ei andnud mitte üheski mängus alla

Toimetas Silver Tabo
Copy

Eesti teine reket Kaia Kanepi (WTA 88.) langes Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel naisüksikmängus konkurentsist, kui jäi kaheksandikfinaalis kaks tundi ja 14 minutit kestnud kohtumises tulemusega 7:5, 2:6, 4:6 alla horvaaditarile Petra Marticile (WTA 31.).

«Väga raske oli täna mängida nendes tingimustes. Oli hästi palav ning mingil hetkel hakkas tuul ka keerutama. Vastane oli loomulikult väga hea ja mängis hästi,» rääkis Kanepi, kel jäi enda sõnul võidust natuke puudu.

Kogu möödunud turniiriga jäi 33-aastane eestlanna rahule. «Üldiselt väga hästi olen mänginud terve turniiri ja mul on hea meel, et ma mitte üheski mängus ei andnud alla ega mõelnud, et ma ei taha enam mängida,» tundis Kanepi heameelt.

«Peale mängu olin pettunud, kuid nüüd on juba parem. Eelmised kaks mängu läksid ka otsustavasse setti ja need ma suutsin võita. Täna ma ei suutnud aga otsustavas setis võita, selline on tennis,» tunnistas Kanepi, kelle sõnul polnud ta täna tagantkäega mängides võrreldes eelmiste matšidega piisavalt tasemel.

Postimees ja Kanal 12 jätkavad Prantsusmaa lahtistel otseülekandeid, näidates nii naiste kui ka meeste poolfinaale ja finaale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles