Heategevusprojekt viib 1000 last Eesti jalgpallikoondist toetama

Postimees Sport
Copy
A le Coq Arenal kohtusid Tallinna Flora ja Tallinna FCI Levadia
A le Coq Arenal kohtusid Tallinna Flora ja Tallinna FCI Levadia Foto: Raul Mee/Mollusk Media

Eesti Jalgpalli Liit teeb koostöös Heategevusfondiga Aitan Lapsi kingituse 1000 Eesti lapsele, võimaldades neil kaasa elada Eesti – Põhja-Iirimaa EM-valikmängule Tallinnas A. Le Coq Arenal.

Laupäeval, 8. juunil toimuvale mängule sõidavad lapsed üle kogu Eesti. Aktsiooni eesmärk on pakkuda lastele spordiga seotud häid emotsioone, et innustada neid ka enda sportlikke eesmärke ja unistusi täitma.

«Heategevusfond Aitan Lapsi on kaheksa tegevusaasta jooksul pakkunud rõõmu ja positiivseid kultuurielamusi rohkem kui 110 000 Eesti lapsele. Nüüd oleme alustanud koostööd oluliste organisatsioonidega, kes edendavad Eesti sporti, et anda lastele võimalus kogeda ka neid võimsaid ja positiivseid emotsioone, mida sport külluslikult pakub,» ütles Aitan Lapsi juhatuse liige Eve Männik.

«Suur tänu Eesti Jalgpalli Liidule, kes pöördus fondi poole suurepärase ideega ja tänu kellele on lastel võimalik jälgida rahvusvahelisel tasemel jalgpallikohtumist otse sündmuste keerisest,» lisas Männik.

Eesti Jalgpalli Liidu peasekretäri Anne Rei sõnul loodab liit, et staadionile jõuavad lapsed, kel pole seni olnud võimalust suurt jalgpalli lähedalt oma silmaga näha ning kelle jaoks oleks staadionil oma lemmikutele kaasa elamine tõuge sportlike eluviisidega tegelemiseks. 

«Oleme endiselt seda meelt, et jalgpall on vahend ühiskonna positiivseks muutmiseks ja jalgpallikoondise mängu kui kogu rahva pidupäeva kaudu saab seda sõnumit võimendada. Suur aitäh Aitan Lapsi fondile, kes viis idee just nende lasteni, kellel on seda positiivset emotsiooni kõige rohkem tarvis,» ütles Rei.

Eesti - Põhja-Iirimaa EM-valikmäng peetakse 8. juunil Tallinnas A. Le Coq Arenal. Festivaliala, kus esineb Liis Lemsalu, avatakse kell 17, avavile kõlab kell 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles