Tipphetked: Curry viskas karjääri punktirekordi, aga Raptors astus ajaloolisele tiitlile sammu võrra lähemale

Postimees Sport
Copy

Korvpalliliiga NBA nelja võiduni peetavat finaalseeriat asus mängudega 2:1 juhtima ajaloos esimest korda kahe parema sekka jõudnud Toronto Raptors, kui alistas võõral väljakul tulemusega 123:109 (36:29, 24:23, 36:31, 27:26) tiitlikaitsja Golden State Warriorsi.

Valitseva meistri ridades jäid mängust eemale nii eelmises matšis vigastada saanud Klay Thompson ja Kevon Looney kui ka läänekonverentsi poolfinaalis Houston Rocketsiga parema jala säärt vigastanud Kevin Durant.

Seega langes suur koormus 43 minutit väljakul rassinud Stephen Curry õlule, kui ta viskas üleplatsimehena karjääri play-off'i rekordit märkivad 47 punkti, sai kätte kaheksa lauapalli ning jagas kaaslastele seitse korvisöötu.

Toronto parimana tõi Kawhi Leonard 30 punkti, võttis maha seitse lauapalli ning jagas kuus resultatiivset söötu. Kyle Lowry toetas teda 23 silma ja üheksa korvisööduga, Danny Green ja Pascal Siakam kogusid mõlemad 18 punkti ja Marc Gasol 17 silma.

NBA finaalseeria neljas mäng on kavas Eesti aja järgi reede öösel vastu laupäeva taas Oaklandis.

Kogu mäng järelvaadatav:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Enne mängu:

Toronto alustas finaalseeriat hästi, kui avamängus suudeti Warriors alistada skooriga 118:109 ning finaalseeriat 1:0 juhtima minna. Siis tõusis mängu parimaks 32 punkti visanud Pascal Siakam.

Finaalseeria teises mängus alistas aga Warriors 109:104 Raptorsi ning viigistas seeria. Warriorsi parimana viskas seal kohtumises Klay Thompson 25 punkti, Stephen Curry lisas 23 silma. Raptorsi parimaks kerkis siis oli 34 punkti visanud ja 14 lauapalli kogunud Kawhi Leonard.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles