Järelvaadatav: Kawhi Leonard hiilgas Warriorsi kodus kolmikduubliga, Raptors võidu kaugusel meistritiitlist (1)

Postimees Sport
Copy

Põhja-Ameerika korvpalliliiga NBA tiitlikaitsja Golden State Warriors kaotas finaalseeria neljanda mängu 92:105 Toronto Raptorsile, kes on nüüd meistritiitlist ühe võidu kaugusel.

Kuigi Raptors kaotas esimese veerandaja 17:23 ja avapoolaja 42:46, tuli üldplaanis järjekordne võit üpris veenvalt, sest kolmandal veerandajal tehtud spurt pani sellele korraliku aluse. Raptors võitis kolmanda veerandaja 37:21 ning seda edu enam neljandal perioodil käest ei antud.

Warriorsi kodus kerkis Raptorsi kangelaseks finaalseeria isikliku punkirekordi visanud Kawhi Leonard, kelle arvele kogunes 41 mänguminutiga suisa vinge kolmikduubel – 36 punkti, 12 lauapalli ja 11 resultatiivset söötu. Serge Ibaka toetas teda 20, Pascal Siakam 19 ja Kyle Lowri 10 silmaga.

Warriorsi resultatiivseimad olid pea terve mängu väljakul rassinud Klay Thompson ja Stephen Curry, kes viskasid vastavalt 28 ja 27 punkti. Kolmikduublile lähedal olnud Draymond Green kogus 12 lauapalli, 10 punkti ja 9 korvisöötu.

Finaalseeria viies – ja võimalik, et ka viimane – mäng toimub Eesti aja järgi ööl vastu tulevat teisipäeva kell 4. Sedapuhku mängib koduväljakul meistritiitlist võidu kaugusel olev Raptors.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles