Galerii ja järelvaadatav: naiste võrkpallikoondis võitis Kreeka vastu ühe geimi

Postimees Sport
Copy

Eesti naiste võrkpallikoondis jätkas mängudega Euroopa Hõbeliigas, Tartu Ülikooli spordihoones kaotati Kreekale 1:3. Mängust nägi otseülekannet postimees.ee vahendusel.

Eesti kaotas esimese geimi koguni 8:25, kuid seejärel läks mänguks. Teises geimis saadi 23 punkti ning kolmas võideti 25:21. Neljas geim kuulus atga taas kreeklannadele 25:13.

Eesti on seni neljast mängust võitnud ühe, teises voorus alistati võõrsil Portugal. Kolmapäeval kohtutajkse Kreekaga võõrsil ja järgmisel laupäeval Portugaliga Tartus.

Enne mängu:

Eesti naiskond jäi viimati 0:3 alla Sloveeniale. Sloveenia on ka B-alagrupi liider täisedu 9 punktiga, Kreekal on teisena 6 punkti, Eestil 2 ja Portugalil 1 punkt. Vaata kõikide alagruppide ajakava ja tulemusi.

Eesti naiskonna peatreener Andrei Ojamets tahab mänguaega jagada ka neile, kes seni on harvem platsile pääsenud. «Et meil edasipääs on sisuliselt kadunud, võtame me Euroopa liigat tähtsa ettevalmistusetapina Euroopa meistrivõistlusteks. Saan mänguaega jagada ka neile, kes seni on vähem platsile pääsenud. Mis aga ei tähenda, et seni põhikoormust kandnud naised jäävad täiesti pingile. Tahan kõikidest paremat pilti ette saada ja eks mängijad tahavad ju ka näidata, mida nad suudavad,» sõnas Ojamets. «Viimase nädala jooksul oleme enim tegelenud kaitsemänguga, kus meil on probleeme olnud.»

Rahvusnaiskonna koosseis mänguks Kreekaga: Julija Mõnnakmäe, Jade Šadeiko, Kaisa Bahmatšev, Kristel Moor, Nette Peit, Kristiine Miilen, Anu Ennok, Ingrid Kiisk, Hanna Pajula, Liis Kullerkann, Eliise Hollas, Eliisa Peit, Mari Arak, Kristi Nõlvak. Peatreener Andrei Ojamets, abitreenerid Marko Mett ja Oliver Lüütsepp, statistik Mihkel Sagar, mänedžer Jaanika Jakobson, füsioterapeut Madis Arumäe.

Intervjuu:

Kogu mäng järelvaadatavana:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles