Juventus on Pogba nimel nõus loobuma koguni kolmest tippmängijast

Postimees Sport
Copy
Manchester Unitedi poolkaitsja Paul Pogba.
Manchester Unitedi poolkaitsja Paul Pogba. Foto: Phil Noble / REUTERS

Manchester United võib sel suvel kasutada Paul Pogbad ühe suure lülina üleminekute juures. Juventus on valmis prantslase eest ära andma ka teisi mängijaid.

Pogba leping Manchester Unitediga kestab 2021. aastani ning suure tõenäosusega peaks Pogbast saama ka meeskonna kapten. Samas on liikumas kuulujutud, mille kohaselt Pogba enam uuel hooajal Inglismaal ei mängi.

Peamiselt jahivad Pogbad nii Madridi Real kui ka prantslase endine koduklubi Juventus. Reali poole pealt on peatreener Zinedine Zidane Luka Jovici näol esimese suure ostu sooritanud, kuid plaanid ning ootused on prantslasel veelgi suuremad. Juventuse uueks peatreeneriks kerkiv Maurizio Sarri soovib samuti Pogbad oma meeskonnas näha.

Väljaane The Independent vahendab, et Juventus loodab Pogbad oma meeskonda meelitada pakkudes Unitedile vastu ründajat Paulo Dybalat, Joao Cancelot või Miralem Pjanicit. Ka väljaanne The Express vahendab, et Dybalat pakutakse Unitedile Pogba vastu. Sellele lisanduks ka teatud üleminekusumma Pogba eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles