Vettel ajas jutud karjääri lõpetamisest kummuli

Toimetas Silver Tabo
Copy
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: Dan Mullan / AFP / Scanpix

Neljakordne vormel 1 maailmameister Sebastian Vettel (Ferrari) sõnas, et kuulujutud seoses tema karjääri lõpetamisega käimasoleva hooaja lõpus on välja mõeldud. Samuti kinnitas sakslane, et keskendub Ferrariga maailmameistritiitli võitmisele.

31-aastane Vettel krooniti neli aastat järjest (2010–2013) Red Bulli värvides ilmameistriks, kuid pärast 2015. aastal Ferrariga liitudes pole ta seni rohkem sihile jõudnud.

Vettelit seob parasjagu Ferrariga kolmeaastane leping, mis lõpeb järgmise hooaja lõpus. Kuulujutud tema karjääri lõpetamisest said hoo sisse pärast loodetust kehvemat algust käimasolevale aastale.

«Ma ei tea, ma pole kunagi öelnud midagi sellist, nii et ma ei tea, kust need (kuulujutud – toim) tulevad,» rääkis Vettel sel nädalavahetusel peetava Kanada GP eel. «Ma arvan, et võin lõpetada siis, kui ma tahan ning meeskond võib mind igal hetkel välja lüüa, kuid olen tiimiga väga õnnelik ning ma loodan, et meeskond on ka minuga,» lisas ta.

Vormel 1 sarja seitsmes etapp Kanada GP on kavas 9. juunil.

MM-sarja üldseis (6/21): 1. Lewis Hamilton (Mercedes, 137 punkti), 2. Valtteri Bottas (Mercedes, 120) 3. Sebastian Vettel (Ferrari, 82), 4. Max Verstappen (Red Bull, 78), 5. Charles Leclerc (Ferrari, 57), 6. Pierre Gasly (Red Bull, 32).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles