Video: Mart Poom meenutab karjääri tipphetki Inglismaa kõrgliigas

Postimees Sport
Copy
Mart Poom mängis Derby County's vahemikus 1997-2002.
Mart Poom mängis Derby County's vahemikus 1997-2002. Foto: Toomas Huik

Endine Eesti koondise väravavaht Mart Poom käis külas endisel koduklubil Derby Countyl ning külastas nende jutusaadet, kus meenutas oma pikka ning küllaltki edukat karjääri Inglismaal.

«On tore, et tagasi tulles tuntakse sind ikka ära.Tunnen ka ise mõnda inimest ning mäletan vana head staadionit. Kõik mälestused tulevad tänu sellele tagasi. On tore, et inimesed mind siin endiselt mäletavad. Viimati sain siin käia kolm aastat tagasi, nüüd oli mul taas võimalik oma endist koduklubi külastada ja Derby võitis, nii et tänane päev on päris hea olnud,» rääkis Poom sissejuhatuseks.

Pikemalt meenutas Poom ka ajaloolist väravat, mille ta Sunderlandi eest mängides endise koduklubi Derby võrku lõi: «See oli päris hea värav! Esimest korda Derby vastu mängides värav lüüa oli päris uskumatu. Ma ei tahtnud tähistada, kuna mu suhe Derby fännidega oli suurepärane. Ma ei unusta kunagi seda hetke, kui lõpuvile kõlas ning mõlema meeskonna fännid mulle plaksutasid.»

Muuhulgas räägib Poom väga pikalt oma karjäärist, sellest kuidas ta Tallinnas üles kasvades jalgpallis maailma tipptasemele välja jõudis ning palju muud huvitavat. 

Vaata pikka intervjuud kahes osas: 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles