Hyundai pealik: pean Sebastien Loebi ees vabandama

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Hyundai WRC-meeskonna pealik Andrea Adamo.
Hyundai WRC-meeskonna pealik Andrea Adamo. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Hyundai rallimeeskonna pealik Andrea Adamo vabandas Sebastien Loebi ees ebaõnnestunud Portugali ralli pärast.

Loeb tegi Portugali rallil oma eelviimase MM-etapi Hyundai meeskonnas sel hooajal. Kuigi prantslane suutis ralli alguses näidata korralikku kiirust, siis juba kolmandal kiiruskatsel pidi ta katsel pikalt seisma, kuna tema juhitud Hyundail tekkis probleem kütusesüsteemiga.

«Ma olen iseenda peale väga vihane. Mina ju vastutan kogu selle meeskonna eest. Tänu sellele veale raiskasin Sebastien'i aega ning ühtlasi ka meie võimaluse kasutada Loebi ühe ohtliku relvana,» rääkis Adamo väljaandele Autosport.

«Ärge saage minust valesti aru, Sebastien'i motivatsioon pole kuskile kadunud, aga ma pean suutma seda tagasi võita. Me rikkusime Portugalis ära midagi head ja see on minu viga,» rääkis Adamo.

«Parim, mis teha saan, on temaga rääkimine. Pean tema ees vabandama ning tulevikust rääkima. Istume maha ja eks siis paistab, mis tulevikus saama hakkab. Ta on siiski 9-kordne maailmameister, kui ta sõitma tuleb, on ta eesmärgiks võita mitte lihtsalt punkte teenida,» seletas Adamo.

Sebastien Loeb on sel aastal startinud juba viiel etapil. Parimaks kohaks on prantslasele jäänud Tšiili MM-rallilt teenitud kolmas koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles