PM Sardiinias. Ogier: kehastusin MacGyveriks, aga midagi polnud teha

Siim Kaasik, Alghero
Copy
Sebastien Ogier sõitis vastu kivi ja oli sunnitud Sardiinia ralli reedese võistluspäeva katkestama.
Sebastien Ogier sõitis vastu kivi ja oli sunnitud Sardiinia ralli reedese võistluspäeva katkestama. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Sardiinia ralli lõppes MM-sarja liidri Sebastien Ogier’ (Citroën) jaoks juba viiendal kiiruskatsel, kui prantslane hindas ühes kurvis olukorda valesti ning sõitis vastu kivi.

Ogier' eksimus on seda valusam, et kurvis olnud kivi ei olnud talle mingi üllatus. Sama lõiku sõideti eile korduvalt ka testikatsel. «See ei olnud minust kuigi tark,» raputas prantslane endale tuhka pähe. «Sõitsime eile seda lõiku kolmel korral ja ma teadsin väga hästi, et seal on suur kivi. Aga keerasin kurvi liiga vara sisse.»

Kivile otsasõitmisega lõhkus Ogier oma Citroënil rooliõlaku. «Meil polnud vajalikke tööriistu auto kordategemiseks. Proovisime MacGyveri tüüpi lahendusi, aga sellest ei tulnud midagi välja. Pidime katkestama,» ütles Ogier.

Kuuekordne maailmameister ei avaldanud, kas jätkab homme rallit. «Keskendun peas juba järgmisele rallile. Ma ei oska öelda, kas ma homme sõidan. Kindel on see, et oma stardipositsiooniga pole punktikatselt võimalik maksimumi võtta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles