Paide Linnameeskond ja FCI Levadia lõid kahe peale 12 väravat!

Postimees Sport
Copy
Paide Linnameeskond.
Paide Linnameeskond. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Täna korraldasid Paide Linnameeskond ja FCI Levadia tõelise väravatesaju, kui 15. mängudevoorus alistati vastavalt Viljandi Tulevik ja Tallinna Kalev.

Paide linnastaadionil toimunud kohtumises alistasid väljaku peremehed Viljandi ametivennad lausa 6:0. Võitjate poolelt sai kahel korral jala valgeks Ander Ott Valge, ühe väravaga aitasid meeskonda Alassanna Jatta, Jann Michael Yao, Karl Mööl ja Sander Sinilaid.

Teises kohtumises oli lõpptulemus täpselt sama ühepoolne. Kui eilsel pressikonverentsil lubas Levadia väravavaht Artur Kotenko, et mängu minnakse domineerima ja võitma, siis nii ka läks. FCI Levadia nahutas Kalevi staadionil sealset kodumeeskonda 6:1. Eelmise aasta hõbemedalite eest skooris kaks korda Kirill Nesterov, Mark Oliver Roosnupp, Aime Marcelin Gando Biala, Marko Lipp ja Nikita Andreev. Kalevi ainsa tabamuse eest hoolitses Daniil Ševiakov.

Võit Viljandi Tuleviku üle kergitas paidekad liigatabelis kolmandale kohale. FCI Levadia püsib 35 punktiga teisel positsioonil, liider FC Florast jäädakse maha kahe punktiga. Premium Liiga esimestel on eelisena üks mäng varuks, kui homme kohtutakse Maardu Linnameeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles