Sordo: ma tahan väga võita, aga Otti on raske tagasi hoida

Toimetas Silver Tabo
Copy
Dani Sordo.
Dani Sordo. Foto: EIBNER/Alexander Neis / imago/Eibner

Autoralli MM-sarja kaheksanda etapi Sardiinia ralli reedese võistluspäeva lõpetas liidrikohal soodsalt positsioonilt startinud Dani Sordo (Hyundai).

«Oli väga raske päev, kuna autos valitsesid kõrged temperatuurid, mis mõjutasid ka rehvivalikut. Aga näitasin kogu päeva jooksul head kiirust,» rääkis kaheksast kiiruskatsest ühe võitnud hispaanlane.

«Meil oli väike eelis, kuna startisime tagantpoolt,» tunnistas 36-aastane Sordo. Täna lähevad masinad rajale aga ümberpööratud järjestuses vastavalt reedese võistluspäeva üldseisule ehk eile pärast MM-sarja üldliidri Sebastien Ogier’ (Citroën) katkestamist esimesena teistele teed puhastama pidanud Ott Tänak (Toyota) saab startida lähirivaalidega võrdsemates oludes.

«Ma tõesti tahan võidelda võidu eest, kuid Otti saab olema raske tagasi hoida,» tõdes Sordo.

Sardiinia ralli üldseis reedese võistluspäeva järel (9/19):

Foto: ewrc-results.com

Sardiinia ralli laupäevasel võistluspäeval on kavas kuus kiiruskatset, millest esimene ehk kokkuvõttes 10. kiiruskatse algab kell 9.08 ning on algusega kell 9 otsepildis nähtav nii Postimehe kui ka Kanal 12 vahendusel. Kogu nädalavahetuse jooksul on võimalik end sündmuste käiguga operatiivselt kursis hoida Postimehe ralliblogi vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles