Video: Colombia alistas Copa Americal Argentina

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy

Laupäeval peeti Brasiilias jalgpalli Copa America turniiri B-grupis kohtumine Argentina ja Colombia vahel. Kergeks favoriidiks võis pidada Argentinat Lionel Messi ja Sergio Agüeroga eesotsas. Kuid vaatemängulise ning mõlemapoolsete võimalustega mängu võitis Colombia 2:0.

Colombia rivistusse kuulusid teiste seas ka Europpas pallivad supertähed Radamel Falcao ning James Rodriguez, kuid skoori avas mängu 71.minutil hoopis Mehhiko kõrgliigas mängiv 24-aastane Roger Martinez. Seda imelisest pommist vasakusse nurka 16 meetri kasti lähistelt. 86.minutil vormistas lõppseisu 2:0 Duvan Zapata, kes realiseeris Jefferson Lerma värava alla suunatud täpse söödu.

Messil - kel puuduvad Argentiina koondisega suured tiitlid - on nüüd pinged peal, sest Argentina on viimasel kahel Copa Americal jõudnud küll finaali, kuid mõlemal korral on tulnud tunnistada Tšiili jalgpallikoondislaste paremat närvi, sest alla on jäädud alles pärast penaltiseeriat.

«Nii me küll alustada ei tahtunud,» ütles Messi pärast matši. «Närvide mäng, tahtsime turniiri hästi alustada ja vältida vigu,» lisas Barcelona staar.

Colombia kapten Falcao oli viisakas: «Argentina on alati väga raske vastane ja neil on maailma parim mängija. Meil oli võimalus Argentinat võita üle väga pika aja, kasutasime selle ära.»

Colombia on B-grupi liider 3 punktiga. Samasse gruppi kuuluvad Qatar ja Paraguay kohtuvad omavahel põhapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles