Talendikas Hispaania poolkaitsja on siirdumas Manchester Citysse

Postimees Sport
Copy
Atletico Madridi särgis Rodri (paremal) triblamas mööda FC Barcelona mängijatest Arthurist (vasakul) ja Sergio Busquetsist.
Atletico Madridi särgis Rodri (paremal) triblamas mööda FC Barcelona mängijatest Arthurist (vasakul) ja Sergio Busquetsist. Foto: ALBERT GEA / REUTERS

Hetkel Madridi Atleticos leiba teeniv 22-aastane kaitsev poolkaitsja Rodri on öelnud koduklubi juhtkonnale, et soovib klubist lahkuda, teatas Inglismaa meedia.

Kuna kaks klubi on valmis aktiveerima poolkaitsja 70 miljoni eurose väljaostuklausli, siis andis Atletico pallivõlurile nädala, et teha tuleviku osas otsus. Rodri on nüüd klubi peadirektorile Miguel Angel Gil Marinile andnud mõista, et soovib klubist lahkuda.

Hispaania poolkaitsja ostmisest on huvitatud Inglismaa ja Saksamaa meisterklubid Manchester City ja Müncheni Bayern. City näeb Rodris pikaaegset asendust praegusele keskväljaankrule Fernandinhole, kellel täitus mais juba 34 eluaastat.

Rodri liitus Madridi Atleticoga eelmisel suvel Villarealist 25 miljoni euro eest eelmisel suvel. Tema arvele jäi Madridi klubis 47 mängu ning 3 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles