Neymar avaldas kahetsust: Barcelonast lahkumine oli viga

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Neymar.
Neymar. Foto: LIONEL BONAVENTURE / AFP/Scanpix

Brasiilia jalgpallikoondise ründaja Neymar on koduklubile PSG-le teatanud, et soovib klubist lahkuda ning kahetseb nendega liitumist.

2017. aastal Barcelonast 222 miljoni euro suuruse üleminekutasu eest Pariisi suurklubiga liitunud Neymar sooviks taas siirduda Barcelonasse.

Väljaanne Mundo Deportivo kirjutas hiljuti, et PSG peatreeneri Thomas Tucheli hinnangul tekitab Neymar meeskonna riietusruumis negatiivset õhkkonda, mistõttu poleks tal brasiillase lahkumise vastu otseselt midagi.

Sportsmail kirjutab, et Neymar on PSG presidendile omavahelises jutuajamises teatanud, et ei soovi enam klubi särki kanda. «Ma tahan minna tagasi koju, kust ma poleks kunagi pidanud lahkuma,» olla Neymar öelnud.

Väljaande El Mundo teada sooviks Neymari Barcelonas näha ka meeskonna kapten Lionel Messi. El Mundo teooria kohaselt jõuab Barcelona õige pea kokkuleppele Madridi Atleticoga Antoine Griezmanni üleminekuosas. Kuid Barcelona särki prantslasest ründaja kandma ei hakkagi, sest ta saadetakse otsejoones PSG-sse, et tuua sealt tagasi Neymar.

Neymari lahkumine tundub tõenäoline ka PSG jalgpalliklubi presidendi Nasser Al-Khelaifi öeldu taustal. Nimelt andis mees intervjuu France Footballile, kus sõnas: «Ma tahan mängijaid, kes on valmis end klubi jaoks ohverdama. Nendega, kes selleks valmis pole, tuleb meil jutuajamine. Mõistagi seob mängijaid klubiga ka leping, kuid meie prioriteet number üks on usaldus klubi vastu. Keegi ei sundinud teda siia tulema. Ta teadis täpselt, et ta liitub projektiga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles