Uskumatu: naiste jalgpalli MMil mängiti viimase 16 minutiga maha kolmeväravaline eduseis

Postimees Sport
Copy
Šotimaa ründaja Claire Emslie peale Argentiina viigiväravat
Šotimaa ründaja Claire Emslie peale Argentiina viigiväravat Foto: LIONEL BONAVENTURE / AFP

Eile õhtul naiste jalgpalli MMil Šotimaa ja Argentiina vahel peetud kohtumises mängisid šotlannad viimase 15 minutiga maha kolmeväravalise eduseisu ning viigistasid 3:3.

Šotimaa asus mängu juhtima 19. minutil Kim Little’i väravast. Teise poolaja alguses suurendas nende edu Jen Beattie ning 69. minutil viis Erin Cuthbert šotlannad juba 3:0 ette ning 16 minutit enne lõppu oldi kindlustamas oma edasipääsu MMi kaheksandikfinaali.

Siis aga õnnestus argentiinlannadel  74. minutil lüüa üks värav tagasi ning juba viis minutit hiljem oli tänu Šoti omaväravale seisuks 3:2. Sellega draama ei piirdunud. Mängu üleminutitel määras VAR penalti Argentiina kasuks ning Florencia Bonsegundo asus löögile. Šoti väravavaht küll tõrjus penalti, aga kuna ta astus enne penalti tõrjumist väravajoonelt ära, läks löök kordamisele ning teisel korral argentiinlanna enam ei eksinud ning vormistas mängu lõpptulemuseks 3:3. 

Šotimaa lõpetas naiste jalgpalli MMi D-grupi viimase kohaga, saades ühe punkti. Grupi võitis üheksa punktiga Inglismaa, teine oli nelja punktiga Jaapan ning kolmandaks jäi kahe punktiga Argentiina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles