Gruusia korvpallilootusest sai NBA drafti meediapäeval nähtamatu mees

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Goga Bitadze Buducnosti ridades.
Goga Bitadze Buducnosti ridades. Foto: Filip Filipovic/HaloPix/PIXSELL / PA Images/Scanpix

Gruusia korvpallikoondise keskmängijast Goga Bitadzest sai korvpalliliiga NBA drafti meediapäeval nähtamatu mees. Kolmapäevasel pressikonverentsil oli kogu meedia tähelepanu suunatud potentsiaalsele esimesele valikule Zion Williamsonile. See muutis 19-aastase grusiini aga veelgi edunäljasemaks.

«Nähes seda kutti (Zion Williamsoni) sedavõrd tähelepanu keskpunktis, teeb see mind näljasemaks ja ka alandlikumaks,» ütles 212 sentimeetri pikkune Bitadze, kes valiti lõppenud hooajal korvpalli Euroliiga Tõusva tähe auhinna vääriliseks.

13-s Euroliiga mängus viskas Gruusia korvpallikomeet 12,1 punkti keskmiselt mängus, võttis 6,4 lauapalli ning blokeeris 2,3 pealeviset.

NBA meediapäeva pressikonverentsi kõnekas foto:

«Tean, et Williamson on hea mängija, võib olla isegi drafti parim, kuid see ei häiri mind absoluutselt. Inimesed ikkagi küsisid minu käest ka üht teist, seega kõik on hästi. Naudin protsessi,» lisas Montenegro klubis Buducnost leiba teeninud grusiin.

Tõenäoliselt saab Williamsonist - kellest arvatakse saavat uus NBA megastaar –  drafti esimese valiku õigust omava New Orleansi Pelicansi mängija.

NBA draft toimub neljapäeva hilisõhtul New Yorgis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles