Rally Estonia avamisel toimub Tartu Raekoja platsil suur tasuta kontsert

Postimees Sport
Copy
Nublu.
Nublu. Foto: Madis Sinivee
  • Üles astuvad Eesti ja Läti tippartistid
  • Toimub WRC sõitjate avalik pressikonverents
  • Terve õhtu täis meelelahutust

12. juulil avatakse pidulikult tänavune Shell Helix Rally Estonia Tartus Raekoja platsil suure meelelahutussündmusega. Kahekorruselisel stardipoodiumil saab näha WRC tippsõitjaid, kõiki osalevaid rallisõitjaid ja tasuta kontserti, kus läbi õhtu käivad laval Eesti ja Läti armastatud artistid.

Tartu kesklinnas, Vabaduse puiesteel, otse ralli poodiumi kõrval on reedest (12. juulist) avatud LHV autolaen AUTOEXPO, kus on väljas palju põnevat autode ja tehnika vallast. Kõik algab reedel kell 18.00, kui poodiumil avatakse samal nädalavahetusel Tartus toimuvad 15. Eestimaa Suvemängud ja Tartu Mill triathlon. Kogu avashow on publikule tasuta.

Tegemist on ühise kontserdiga ning toimub koostöös Tartu Linna, Spordiklubi Jõud poolt korraldatava «Eestimaa Suvemängudega», Tartu Mill triatloniga ning Shell Helix Rally Estoniaga.   

Shell Helix Rally Estonia avamise juhatab sisse kell 19.50 Cityflash feat. Laura-Ly esinemine, millele järgneb TOP sõitjate stardikohtade valik ja avalik pressikonverents stardipoodiumil, mida juhib WRC sarjast tuttav Becs Williams. See kõik tipneb Shell Helix Rally Estonia piduliku avamisega, mis kuulutab selle aasta võimsaima Baltikumi rallinädalavahetuse alanuks.

Enne kui võistlusautod sõidavad üle stardipoodiumi, toimub raadiojaama MyHits avashow, kus on laval WATEVA, Elina Born ja Emily J.

Kui kõik autod on üle stardipoodiumi sõitnud, algab kell 22.45 Shell Helix Rally Estonia ametlik kontsert. Nimed, kes seal üles astuvad, kuuluvad Eesti ja Läti meelelahtuse tippude hulka. Kui Anne Veski ja Aasta meesartist nublu on Eesti publikule juba väga tuttavad, siis Lätist tuleb eestlasi ja kindlasti ka paljusid lätlasi tervitama Musiqq.

Anne Veski.
Anne Veski. Foto: Jaanus Ree

Tegu on Lätis ülipopulaarse projektiga, mis koosneb kahest mehest: Marats Ogļezņevs and Emīls Balceris. Nad on tegutsenud aastast 2009 ja selle aja jooksul on nende laulud saanud Lätis väga tuntuks. Musiqq on läbi oma tegutsemise alati olnud Läti popmuusika tipus ja vallutanud edetabeleid ning saanud mitmeid auhindu. Nende stiiliks on pop ja R&B ning nad andsid hiljuti kontserdi Riias, kus Arena Riga oli välja müüdud.

Musiqq.
Musiqq. Foto: WOLFGANG RATTAY / REUTERS

Rallipassid on müügil Circle K jaamades üle Eesti ning rallyestonia.ee rallipoes hinnaga 29 eurot.

Kõigil, kes plaanivad tulla tänavusele Shell Helix Rally Estoniale, aga pole veel majutust leidnud või välja valinud, soovitame kindlasti tutvuda Rally Estonia kodulehel oleva valikuga, kust leiab erinevaid võimalusi alustades kodumajutusest ja lõpetades hotellidega.

Samuti on võimalik kõigil soovijatel pakkuda kodumajutust läbi Rally Estonia kodulehel oleva platvormi, kuhu oma majutuse lisamine on lihtne.

www.rallyestonia.ee/pealtvaatajale/majutus/

Shell Helix Rally Estonia 2019 sõidetakse 12.–14. juulil Tartu, Otepää, Elva, Kanepi ja Kambja teedel ning see on FIA European Rally Trophy ning Eesti ja Läti meistrivõistluste etapp ja WRC ametlik promotsiooniralli. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles