Sardiinia MM-rallil uue kaardilugejaga teise koha saanud Suninen: ületasin kõigi ootusi

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Teemu Suninen
Teemu Suninen Foto: Andre Lavadinho / imago images / PanoramiC

M-Spordi piloot Teemu Suninen oli ülimalt rahul Sardiinia MM-rallil saadud teise kohaga. 

25-aastane Suninen sõitis Sardiinias esmakordselt uue kaardilugejaga Jarmo Lehtineniga, kellel on MM-sarjas kogemust juba enam kui 100 ralli jagu. Suninen näitas kogu nädalavahetuse head kiirust ning lõpetas ralli teisel kohal.

«Usun, et antud hetkel oli see väga hea tulemus. Ma ei oodanud, et olen pärast esimesi kiiruskatseid ralli liider. Kiirus oli kogu nädalavahetuse jooksul päris hea ja ma ei teinud ühtegi väga suurt sõiduviga,» rääkis Suninen WRC koduleheküljele.

«Olgu, tegin küll reedesel rallipäeval ühe spinni ning pühapäeval oleksin pidanud samuti paremini sõitma (Suninen tegi ka pühapäeval väikese sõiduvea, lastes ühe aeglase paremkurvi laiaks – toim.). Kokkuvõttes on minul kui noorel poisil ruumi arenguks veel kõvasti,» rääkis Suninen.

«Vaatamata sellele ületasin oma ning teiste inimeste ootusi. Ma olen õnnelik ka selle üle, kui hästi me Jarmoga koos autos hakkama saime. Ma olen temaga väga rahul, väikseid asju saaks muuta, aga üldjoontes on kõik väga hästi,» kinnitas soomlane.

Ka Lehtinen ise oli noore soomlase tegutsemisega rahul: «Ma ei saanud enne seda rallit aru, kui väga ma MM-sarja igatsesin. Tundsin end kohe mugavalt ning Teemu oli samuti ülimalt tubli. Ma ei ole tema kõrval õpetajaks, ta mõistab, mida ta teeb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles