Video: Prantsusmaa GP teise vabatreeningu võitis Bottas, Hamilton põhjustas ohtliku olukorra (1)

Postimees Sport
Copy
Max Verstappen ja Lewis Hamilton
Max Verstappen ja Lewis Hamilton Foto: GERARD JULIEN / AFP

Vormel 1 sarja hooaja kaheksanda etapi Prantsusmaa GP teisel vabatreeningul näitasid sarnaselt esimesele vabatreeningule võimu Mercedesed.

Teise vabatreeningu kiireima aja sõitis välja Valtteri Bottas, kes läbis ringi ajaga 1.30,937. Talle järgnes meeskonnakaaslane Lewis Hamilton, kes kaotas soomlasele 0,424 sekundiga. Kolmanda aja sõitis välja Ferrari piloot Charles Leclerc, kaotades Bottasele 0,649 sekundit.

Eelmisel etapil korraldajate poolt karistada saanud ja sellega võidust ilma jäänud Sebastian Vettel oli teisel vabatreeningul alles neljas, kaotades kolmandal kohal olnud meeskonnakaaslasele 0,079 sekundiga.

Vabatreeningu viies mees oli Lando Norris McLarenil (1.31.882), kuuendat aega näitas Red Bulli piloot Max Verstappen (1.32.049). seitsmes oli Carlos Sainz Jr. McLarenil (1.32.432) ja kaheksasw Pierre Gasly Red Bullil (1.32.448). 

Kõneainet pakub ka Hamiltoni eksimus, mille tõttu britt rajalt välja sõitis ning tagasi rajale tulles Verstappenit segas. Verstappeni auto sattus seetõttu libisemisesse ning ka hollandlane käis rajalt kergelt väljas. Kohtunikud on olukorra uurimise alla võtnud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles