Verstappen Hamiltoni ja Grosjeani väljaütlemiste kohta: täielik p*sk

Postimees Sport
Copy
Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Max Verstappen pole nõus väitega, et tänapäeva vormel 1 sarja masinad on sõitjate jaoks liiga lihtsateks tehtud. 

Lewis Hamilton on varasemalt sel hooajal maininud, et tema meelest on praeguse generatsiooni F1-masinad väga lihtsasti juhitavad. Romain Grosjean aga ütles, et kardiga sõites on ta rohkem väsinud kui F1-masinaga etappidel võidu sõites.

Red Bulli piloot Max Verstappen pole kaassõitjatega aga nõus. Hollandlane lausus Autospordile, et Hamiltonil on selline arusaam asjast ainult selle pärast, et Mercedes on teistest peajagu üle, mis teebki tulemuste saavutamise lihtsaks.

«Minu jaoks on sellised väljaütlemised täielik p*sk. Me oleme sel hooajal ju hulga kiiremad kui eelmistel aastatel. Ma ei mõista, kust sellised mõtteavaldused tulevad. Kui sul on nii hea masin nagu Hamiltonil, siis ei pea sa muidugi kogu aeg hambad ristis pingutama,» rääkis Verstappen.

«Grosjean'i öeldut ei mõista ma sugugi. Kardiga sõites kasutad sa hoopis teisi lihasgruppe, sellepärast ongi kardiga sõites raskem. Mina oleks ka hetkel 30 ringiga täiesti väsinud, 15-aastaselt sõitsin päevas aga 300 ringi. See sõltub sellest, milliseid muskleid sa kasutama pead,» seletas Verstappen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles