Paparatso: naiste jalkat vaatamas käinud vutistaar David Beckham näitas oma pehmemat külge

Elu24
Copy

Eile toimunud FIFA naiste jalgpalli maailmameistrivõistluste veerandfinaalis Prantsusmaal, sai Inglismaa 3:0 jagu Norrast. Inglannadele oli kaasa elamas ka David Beckham, kes oli mängule kaasa võtnud ka oma tütre.

Le Havres toimunud mängus oli publiku seas ka 44-aastane David Beckham, kes Inglismaa meestekoondise eest tegi 115 mängu, lõi seitse väravat ning oli ka pikalt kapten. 7-aastane Harper Seven oli isaga pallimängul kaasas, võib-olla vaatamas koondise taset, kus ta ka ise mängima hakkab.

David Beckham rääkis mõni aeg tagasi intervjuus, et mitte ükski tema kolmest pojast -Brooklyn, Romeo ja Cruz - enam jalgpalli ei mängi. Harper on ainuke, kes isa sammudes veel astub.

Inglismaa naised said mängu alguses enda tempo ning stiili kohe peale suruda. Juba kolmandal minutil suutis madala tsenderduse väravasse suunata Jill Scott. See oli ka turniiri siiamaani kõige kiiremini löödud värav.

Teise värava inglaste poolelt lõi 40. minutil Ellen White, kes jagab hetkel viie väravaga turniiri parima väravaküti tiitlit.

57. minutil lahendas Inglismaa naiskond kavalalt standardolukorra, mille lõpetuseks põrutas palli väravasse Lucy Bronze.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles