Vaata: Copa Americal jõudsid poolfinaali Argentiina ning Tšiili

Christopher Krutto
Copy

Eile õhtul peetud jalgpalli suurturniiri Copa America veerandfinaalidest jõudsid edasi poolfinaalidesse Argentiina ning Tšiili.

Esimeses eile õhtul peetud veerandfinaalis kohtusid Argeniina ning Venetsueela. Argentiinlased domineerisid mängu ning asusid juhtima juba 10. minutil, kui Sergio Agüero teravale löögile pani kanna vahele Lautaro Martinez ning suunas palli võrku. 64. minutil suurendas argentiinlaste edu kaheväravaliseks vahetusmees Giovanni Lo Celso, kui jõudis esimesena kastis oleva lahtise pallini ning lahendas olukorra kindlalt. Mängu võitis Argentiina 2:0

Teises veerandfinaalis kohtusid Tšiili ning Kolumbia. Seal alustas teravamalt Tšiili, kellel õnnestus 17. minutil minna mängu Charles Aranguizi väravast juhtima. Siis sekkus aga olukorda VAR ning suluseisu tõttu värav tühistati. Teisel poolajal õnnestus Tšiili mängijatel jälle pall väravasse saata, kui Arturo Vidal palli kindlalt sisse lõi, aga taaskord sekkus VAR ning seekord tühistati värava käega mängu tõttu. Lõpuks läks mäng penaltitele, kus otsutava penalti lõi sisse Tšiili koondise suurim staar Alexis Sanchez ning viis tiimi edasi poolfinaali.

Argentiina läheb poolfinaalis vastamisi suurima rivaali Brasiiliaga. Tšiili poolfinaali vastase otsustavad täna öösel Uruguay ja Peruu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles