Tipphetked: Kontaveit võitis Wimbledonis avaringi kohtumise kolmes setis (2)

Postimees Sport
Copy

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 20.) alustas täna Wimbledonis suure slämmi turniiri, alistades avavoorus ameeriklanna Shelby Rogersi (WTA 293.) raskes mängus 6:0, 3:6, 6:4 ning jõudis teise ringi. Seal läheb ta vastamisi Suurbritannia tennisisti Heather Watsoniga (WTA 122.).

Matš täispikkuses järelvaadatav:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Enne  mängu:

Kontaveit ning Rogers on varasemalt omavahel kohtunud vaid ühel korral, kui aastal 2014. kohtuti Aucklandi WTA turniiri kvalifikatsiooni teises ringis. Siis alistas Kontaveit Rogersi kindlalt 6:1, 6:2.

Kontaveit ja Rogers kohtuvad 14. väljakul päeva teise mänguna. Eelnevalt lähevad samal väljakul omavahel kokku ameeriklanna Sofia Kenin ja astraallanna Astra Sharma. Esimene kohtumine algab kell 13.00, Kontaveidi mäng algab orienteeruvalt 15.00.

26-aastane Rogers, kes on nüüd taastunud põlveoperatsioonist, on varasemalt Wimbledonis jõudnud välja koguni kolmandasse ringi. Ka Kontaveidi parimaks on Wimbledonis kahel korral kolmandasse ringi jõudmine.

Kanal 12 ja Postimees näitavad otseülekandes kõiki Anett Kontaveidi ja Kaia Kanepi mänge Wimbledoni tenniseturniirilt. Mängu kommenteerivad Toomas Kuum ja Alo Ojassalu.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles