Korvpalli-Tarva peatreeneri toolil jätkab Juris Umbraško ja korvi all Renato Lindmets

Margus Martin
, reporter
Copy
Juris Umbraško (ees) on mängijana esindanud Rakvere korvpalli esindusmeeskonda varem Eesti ja Balti liigas mitu hooaega. Peatreeneri rollis on ta Virumaal sel tasemel esimest korda.
Juris Umbraško (ees) on mängijana esindanud Rakvere korvpalli esindusmeeskonda varem Eesti ja Balti liigas mitu hooaega. Peatreeneri rollis on ta Virumaal sel tasemel esimest korda. Foto: Ain Liiva

Eesti ja Läti korvpalliklubide ühise Olybeti meistriliigaga liituv Rakvere Tarvas uuendas lepingut kahel eelneval hooajal meeskonna eesotsas olnud ja selle aja jooksul madalamates liigades läänevirulastele tiitleid tuua aidanud peatreeneri Juris Umbraškoga.

Suure kogemustepagasiga 39-aastane lätlane mängis Rakvere Tarva eest aastatel 2011–2015, misjärel maitses lühikest aega treenerileiba Venemaal ja Norras. Eestisse naasis Umbraško 2016. aastal, siirdudes siis BC Valga/Valka Maks & Moorits meeskonna etteotsa.

Oma kunagise koduklubi juurde Lääne-Virumaal tuli Juris Umbraško tagasi kahe aasta eest. Esimesel hooajal tüüris ta Rakvere korvpalli esindusmeeskonna 2018. aasta kevadel Eesti korvpalli meistrivõistluste teise liiga ja järgmisel esiliiga meistrikullani.

Lisaks peatreeneriga lepingu uuendamisele kinnitas Rakvere Tarva mänedžer Arnu Lippasaar, et käed on löödud rakverlaste raudvara, keskmängija Renato Lindmetsaga. 35-aastane pallur esindas hiljuti Euroopa mängudel Eesti koondist 3x3-korvpalli turniiril.

Lääne-Virumaa juurtega Lindmets tugevdas Tarva korvialust ka kahel eelneval hooajal madalamates liigades. Meistriliiga tasemel korvpalli mängis kogenud tsenter Rakvere eest viimati kuus aastat tagasi, aidates klubi 2013. aastal pronksmedalile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles