Hyundai meeskond jahib Tänakut?

, Reporter
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: JOSE COELHO / EPA

Hetkel Toyota Gazoo Racing meeskonnas sõitva Ott Tänaku vastu on huvi üles näidanud ka Hyundai, kes soovib, et ta 2020. aasta autoralli maailmameistrivõistlustel just nende tiimi eest sõidaks.

Hyundai meeskonna juht Andrea Adamo kommenteeris olukorda portaalile Motorsport.com järgmiselt: «Kui mul raha oleks, siis ma palkaks loomulikult kõik parimad juhid.» Kui Adamo käest täpsemalt Tänakuga läbirääkimiste kohta küsiti, vastas ta: «Selleks, et palgata sellist juhti nagu Tänak, peab sul olema väga palju raha ja ma ei ole kindel, kas mul on see raha.»

«Muidugi ei saa eitada, et Tänak on väga hea juht ja ma arvan, et ta on üks kolmest, kes suudab praegu MM-i tiitlit püüda,» lisas Adamo.

Tänaku kaks aastat kestnud leping Toyotaga saab selle hooaja lõpus läbi ning Motorsporti andmetel on Hyundai üks kõige tõenäolisemaid valikuid, kui Tänak tõesti peaks tiimi vahetama. 

Tänak on Toyota tiimis sõites võitnud seitse rallit ning juhib MM-sarja, kuid väidetavalt on meeskonna ja Tänaku suhted keerulisemaks muutunud peale Sardiinia rallit, kus Tänak tehnilise probleemi tõttu esikoha kaotas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles