Tipphetked: Kaia Kanepi kaotas Wimbledoni teises ringis Belinda Bencicile

Postimees Sport
Copy

Kaia Kanepi (WTA 76.) kohtus Wimbledoni tenniseturniiri teises ringis Šveitsi esinumbri Belinda Benciciga (WTA 13.) ja pidi kõrgetasemelises kohtumises vastu võtma 3:6, 1:6 kaotuse.

Eesti teine reket Kanepi mängis hästi, kuid seekord oli vastane lihtsalt parem. Avasetis seisul 1:1 oli just eestlanna see, kes jõudis esimesena servimurdeni. Kahjuks murdis 22-aastane šveitslanna kohe vastu. Seisul 4:3 murdis Bencic teistkordselt Kanepi pallingu ning sellest piisas, et avasett 6:3 võita. 

Teises setis oli Kaia hädas esimese serviga ning teist servi ründas Bencic agaralt. Ei saa öelda, et Kanepi kehvasti oleks mänginud, sest varieeris osavalt mängu ning eeskäe võimsad löögid tõid punkte, kuid vastane mängis kohati lausa filigraanselt.

Eestlanna lõi neli ässa ja tegi kaheksa topeltviga, šveitslanna vastavad numbrid olid 3 ja 4. Punktidega jäi Bencic peale 68:47. 

Homme kohtub Eesti esireket Anett Kontaveit Wimbledonis kolmanda ringi kohtumises tšehhitar Karolina Muchovaga (WTA 68.) Kontaveit mängis Muchova vastu Prantsusmaa lahtiste meistrivõistluste avaringis ning kaotas kolmes setis 6:3, 2:6, 2:6.

Mäng täispikkuses järelvaadatav:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Kontaveidi matši näeb otsepildis Kanal 12 ja postimees.ee vahendusel.

Enne mängu:

Enne Kanepi ja šveitslanna Bencici kohtumist toimub 18. väljakul kaks kohtumist. Päeva alustab seal meeste üksikmäng Steve Johnsoni (ATP 71.) ja Alex De Minauri (ATP 29.) vahel, seejärel peetakse naiste üksikmäng Kiki Bertensi (WTA 4.) ja Taylor Townsendi (WTA 128.) vahel.

18. väljakul algavad kohtumised Eesti aja järgi kell 13,00, Kanepi ja Bencici kohtumine algab orienteeruvalt Eesti aja järgi 18.30. Kohtumise algusaeg sõltub selgelt eelmiste matšide pikkusest, kohtumine võib teoreetiliselt alata hiljem.

Omavahel pole Kanepi ja Bencic varem kohtunud. Avaringis oli Kanepi 5:7, 7:5, 6:4 parem Stefanie Vögelist, Bencic alistas omakorda 6:2, 6:3 Anastassia Pavljutšenkova.

Otseülekanne kohtumisest on nähtav Kanal 12 ja Postimehes. Kohtumist kommenteerivad Toomas Kuum ja Alo Ojassalu.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles