Rogic uuest ründajast: väga talendikas, kuid viimased aastad pole just parimad olnud

Postimees Sport
Copy
Flora ja Levadia omavahel madistamas.
Flora ja Levadia omavahel madistamas. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Homme kell 16 lähevad A. Le Coq Arenal vastamisi tänavuse hooaja suurimad tiitlipretendendid - FCI Levadia ja FC Flora. Mängu lõpptulemus määrab Premium liiga liidri.

Järjekorras 106. derbi eel on Tallinna tipptiimid valmis. Kui arvata välja Levadia mängumees Ihor Žurahovski, siis on mõlemad meeskonnad homme täies kooseisus esindatud. Selline olukord on jalgpallis üsna haruldane.

Mõlema klubi uutest täiendustest on mänguvalmis ainult Levadia kolumbialasest ründaja Érick Andrés Moreno Serna.

«Érick on väga talendikas, tal on mängijana hea tagataust, kuid viimased aastad pole tema jaoks just parimad olnud. Levadia ülesandeks on aidata mees tagasi rajale. See on kogu meeskonna töö,» tutvustas FCI peatreener Aleksandar Rogic uut täiendust lühidalt.

Nii Levadia kui Flora lähevad kohtumisele vastu selge sooviga seda võita, sest kolme punkti osakaal on praeguses faasis ülimalt määrav.

«Mängijatel on nüüdseks olnud mitu kuud kokkumängu harjutamiseks ning arvan, et homse mängu võitja selgitab välja meeskond, kes järgib kõige täpsemalt enda mänguplaani,» ütles FC Flora loots Jürgen Henn.

Koduses tabelis juhib hetkel 46 punktiga Flora, kuid nende homne rivaal jääb maha vaid kahe punktiga. Kolmandalt kohalt leiame 38 punktiga Nõmme Kalju, kes kohtub täna Narva Transiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles