Tenniseekspert: Kontaveit jäi Muchova vastu veidi ühekülgseks

Indrek Raudkivi
, reporter
Copy
Eesti esireket Anett Kontaveit pidi Wimbledonis tunnistama tšehhitar Karolina Muchova paremust.
Eesti esireket Anett Kontaveit pidi Wimbledonis tunnistama tšehhitar Karolina Muchova paremust. Foto: Carl Recine/REUTERS/Scanpix

Eesti naiste tennise esireket Anett Kontaveit kohtus eile Wimbledoni tenniseturniiri kolmandas ringis tšehhitar Karolina Muchovaga ning pidi poolteise kuu jooksul teist korda tunnistama tema paremust. Kui Prantsusmaa lahtiste meistrivõistluste avaringis kaotas Kontaveit 3:6, 6:2, 6:2, siis eilne allajäämine oli numbriliselt selgem – 6:7 (7), 3:6 ehk loodetud revanši ei tulnud. Taas kaotus.

Esimene sett kulges võrdsete heitluses. 23-aastane Kontaveit murdis kohe endast aasta noorema tšehhitari pallingu ning läks 2:0 juhtima, kuid Muchova võttis järgmises geimis servimurde vastu. Rohkem murdeid avasetis ei tehtud. Eesti esireket tõrjus pallinguid hästi, kuid Muchova eksis vähe. Kiires lõppmängus oli tšehhitaril pisut rohkem õnne. Ta võitis selle 9:7, seega kogu seti 7:6 (7).

Kontaveidi sõnul mängisid mõlemad mängijad paremini kui mai viimasel nädalal Pariisis. «Esimene sett oli punkt-punkti mäng.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles