Tennise paha poiss Kyrgios: olen vaid meelelahutaja

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Nick Kyrgios Wimbledonis.
Nick Kyrgios Wimbledonis. Foto: Paul Zimmer / imago images / Paul Zimmer/Scanpix

Austraalia vastuoluline tennisist Nick Kyrgios rääkis veebisaidile tennisworld.com, et ta on meelelahutaja. 24-aastane Kyrgios on viimasel ajal tenniseväljakutel silma paistnud nii üllatavate trikkide kui ettearvamatu käitumisega.

«Kui kõik oleks väljakul ühesugused, oleks tennis igav. See on spordi probleem. Mina olen eriline, teen asju teisiti. Ja see põhjustab segadust,» ütles Kyrgios.

«Ma saan aru nii, et inimesed on erinevad, teevad asju erinevalt. Ma ei ütle, et meelelahutajaid oleks vähe, kuid inimeste suhtumine neisse on erinev.»

«On erinevad perspektiivid, ma ei mõista, miks inimesed sellest aru ei saa. Mina olen emotsionaalne ja näitan seda välja, kuid mu käitumine paraneb tasapisi,» lisas tennisemaailma pahapoiss.

«Ma tõesti ei tea, mängin väga hästi, mul on palju energiat. Näitan emotsioone välja. Kui peaksin rahulik olema, siis ma ei mängiks nii ettearvamatult ja ei lahutaks publiku meelt,» arvas maailma edetabeli 43. mees.

«Kusjuures enamik neist, kes näiteks minu harva ülekuumenemist kommenteerivad on absoluutsed tippmängijad. Nad ei saa naljast aru ja võtavad asju liiga tõsiselt,» lisas Kyrgios.

«Olen tiimile ja lähedastele öelnud asju, mida ma tegelikult ei mõtle. Vahest lihtsalt kaotad kontrolli. Põhjuseks on pinge, ootused,» ütles Kyrgios.

Austraallane kaotas neljapäeval Wimbledoni turniiri teises ringis Rafael Nadalile neljas setis. Vaata matši tipphetki, sealjuures Kyrgiose altservitud pallinguässa siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles