Griezmanni üleminek on Madridi Atletico ja Barcelona raksu ajanud

Postimees Sport
Copy
Atletico Madridi ründaja Antoine Griezmann.
Atletico Madridi ründaja Antoine Griezmann. Foto: LLUIS GENE / AFP

Madridi Atletico jalgpalliklubi süüdistab Antoine Griezmanni ja Barcelona jalgpalliklubi lugupidamatuses ning väidavad, et Barcelona alustas mängijaga läbirääkimisi juba märtsis.

Madridi klubi andis teada, et on Barcelona pakkumise mängumehe eest tagasi lükanud ning käsib prantslasel liituda klubi hooajaeelsete treeningutega.

Klubi kirjutas avalduses, et mõistab nii mängija kui ka Barcelona käitumise hukka.

Prantsusmaa koondislane on Atletico eest löönud 94 väravat 180 mängus ning on väidetavalt see suvi siirdumas Kataloonia hiigelklubisse.

Tema lepingus on kirjas 120 miljoni eurone väljaostuklausel, aga Atletico sõnul soovib Barcelona raha tasumisega viivitada ning nad lähenesid mängijale juba mitu kuud tagasi.

«Atletio vastus oli negatiivne. Meie arusaamise järgi on nii mängija kui ka Barcelona käitunud meie klubi ja fännidega lugupidamatult,» lisas Madridi klubi avalduses.

„14. mail andis Antoine Griezmann klubile teada, et kavatseb klubist lahkuda.“

«Järgnevatel päevadel sai Atletico teada, et Barcelona ja mängija olid juba märtsis leppinud üleminekus kokku. See juhtus mõned päevad peale meie teist Meistrite liiga mängu Juventuse vastu ning lepingutingimuste osas olid nad olnud kontaktis juba veebruari keskpaigast,» lisas Atletico.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles