Rakvere Võrkpalliklubi võtab kõrgemal tasemel aja maha

Margus Martin
, reporter
Copy
Kollastes särkides Rakvere Võrkpalliklubi kolmemehelist blokki saab algaval hooajal näha tõenäoliselt vaid Eesti meistrivõistluste esiliigas.
Kollastes särkides Rakvere Võrkpalliklubi kolmemehelist blokki saab algaval hooajal näha tõenäoliselt vaid Eesti meistrivõistluste esiliigas. Foto: Margus Ansu

Pikemat aega tulevikuplaane vaaginud Rakvere Võrkpalliklubi otsustas esindusmeeskonnaga kõrgemal tasemel võistlemisest aja maha võtta.

Võrkpalliklubi juhatus võttis sellise otsuse vastu pärast omavahelist konsulteerimist eelmisel nädalal ja teavitas sellest samuti klubi presidenti Raigo Pärsi. Eelmisel nädalalõpul Eestist eemal viibinud Pärs kinnitas uudist Virumaa Teatajale esmaspäeval.

"Oleme otsust pikalt kaalunud nii ühte- kui ka teistpidi. See ei tulnud kerge südamega ja seetõttu läks ka hästi kaua aega," kõneles klubi president. "Vaatame, kas teeme vaheaasta või mida tulevik toob, aga mina seda nii tumedates toonides ei näe ja püssi põõsasse ei viska. Selge on see, et jätkata oleks olnud lihtsam, kui aasta pärast nii-öelda uuesti alustada. Mine tea, võibolla on seda vaja. Targad on öelnud, et vahel tuleb teha üks samm tagasi, et seejärel liikuda kaks sammu edasi. Loodame, et see ütlus kehtib ka Rakvere Võrkpalliklubi puhul. Loomulikult on kahju, ja ma ei kujuta isegi ette, et võrkpallihooaeg algab ja polegi võimalust minna Rakveres saali kõrgemal tasemel võrkpalli vaatama," ütles Pärs.

Rakvere Võrkpalliklubi loobumisotsus tähendab, et klubi esindusmeeskonda algaval hooajal Eesti ja Läti klubisid ühendavas Credit24 meistriliigas võistlemas ei näe ning konkurentsi hakatakse suure tõenäosusega pakkuma duubelrivistusega üksnes Eesti esiliiga võrkpalli meistrivõistlustel.

Praeguse seisuga on ka suurem osa Rakvere Võrkpalliklubi mullusest põhituumikust leidnud endale mängupaiga teistes meeskondades, mis tähendab, et konkurentsis püsimiseks tuleks meeskonda tuua piiri tagant tugevduseks kolm-neli välistäiendust. See omakorda eeldab eelarve märgatavat kasvu.

Rakvere Võrkpalliklubi suurtoetaja esindaja, Järva Tarbijate Ühistu juhatuse liige Priit Teder ütles eelmisel nädalal Virumaa Teatajale, et teda ei köida ambitsioon mängida Rakvere meeskonnaga Balti liigas seitsmendale või kaheksandale kohale, mitte medalikonkurentsis.

Märkimisväärset tulemust pole andnud ka Rakvere Võrkpalliklubi esindusmeeskonna toetamiseks tehtud mitmesugused üleskutsed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles