Kalju peatreener homsest euromängust: kõige tähtsam on distsipliin

Christopher Krutto
Copy
Roman Kožuhhovski.
Roman Kožuhhovski. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Valitseva Eesti meistri Nõmme Kalju peatreener Roman Kožuhhovski rääkis, et homses Meistrite liiga esimese ringi mängus on kõige tähtsamad distsipliin ja eneseusk.

«Ootame rasket mängu, sest vastane on väga hea kvaliteediga. Aga me usume oma meeskonda ja ootame homset mängu,» rääkis Kožuhhovski. «Esmalt soovime olla distsiplineeritud ja enda mängumudelist kinni pidada. Me peame keskenduma esimesest sekundist ja uskuma endasse ja tiimikaaslastesse,» rõhutas peatreener distsipliini ja eneseusu tähtsust.

Kuigi viimases kahes mängus andis Kalju punkte ära, siis peatreeneri sõnul selle meeskonnale demoraliseerivat mõju ei olnud.

«Homme võib eelkõige oodata pragmaatilist mängu. Aga vastastele meeldib balkani tiimidele omaselt väga rünnata. Siiski on neil kindlasti tagavaraplaane ja võivad mingiks perioodiks ka ise tagasi tõmmata,» rääkis Kožuhhovski natuke sellest, mida homne mäng endast kujutada võib.

Veel kinnitas Nõmme Kalju loots, et kuigi paaril mehel on pisitraumad, saab meeskond homme mängule minna täies koosseisus.

Nõmme Kalju kapten Maximilano Ugge rääkis, et hingestatus on meeskonnas hea ning kõik ootavad juba mängu.

«Me ootasime seda mängu kuus kuud ja kõik tahavad ennast kogu Euroopale näidata," rääkis Ugge.

«Neil on hea tehnika, neile meeldib joosta ja nad on väga võitluslikud,» lisas Nõmme Kalju kapten vastase kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles