Pildid: Meistrite liiga finaalis väljakule jooksnud modell proovis Lõuna-Ameerikas sama teha, aga lõpetas hoopis pokris

Elu24
Copy

Instagrami modell Kinsey Wolanski, kes tormas jalgpalli Meistrite liiga finaalis väljakule, plaanis sama teha ka Copa America esikohamängu ajal. Sel korral tema vemp aga ebaõnnestus.

Kinsey avaldas sotsiaalmeedias, et kuigi neil õnnestus koos elukaaslase Vitaly Zdorovetskiyga staadionile pääseda, läks nende trikk Lõuna-Ameerikas vett vedama ning nad lõpetasid hoopis vangikongis.

«Tunnistan, et Copa America tegi meile sel korral ära. Siiski oli isegi üritamine meie jaoks juba tõeline seiklus,» kirjutas ta Instagramis.

«Me lendasime Brasiiliasse, maskeerisime end ning jõudsime isegi oma istekohtadele enne, kui 20 turvameest Vitalyle turja kargasid. Me oleme nüüd vanglast väljas ja naudime puhkust Brasiilias,» teatas ta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on

Juunis jooksis Kinsey Euroopa jalgpalli Meistrite liiga finaali esimese poolaja keskel platsile. Karistuseks määrati talle toona 15 000 euro suurune trahv. 

Kinsey Wolanski on Instagrami modell, kes on ka ühtlasi «Vitaly Uncensored» asutaja tüdruksõber. 

«Vitaly Uncensored» puhul on tegu YouTube'i kanaliga, kuhu endine vene pornostaar Vitaly laeb üles tüngavideosid. «Vitaly Uncensored» logoga trikood kandis ka Kinsey, kui ta platsile jooksis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles