Tänak kimab jälle Lõuna-Eesti kinodes: Shell Helix Rally Estonia toob «Ott Tänak – The Movie» uuesti ekraanile

Spekter
Copy
Ott Tänak rallipäeval
Ott Tänak rallipäeval Foto: Madis Sinivee

Sel nädalal, 12. – 14. juulini toimuv Shell Helix Rally Estonia toob teiste WRC sõitjate kõrval oma eelmise aasta võitu kaitsma Ott Tänaku. Samal ajal saab aga kinodes kaasa elada ka hetkel WRC-sarja juhtiva Tänaku seiklusrikkale teekonnale rallimaailma tippu ning tema viimasele, dokumentaalfilmina talletatud dramaatilisele hooajale. 

Aprillis esilinastunud filmi «Ott Tänak – The Movie» on tänaseks vaatamas käinud peaaegu 95 000 inimest, mis teeb sellest Eesti kõigi aegade kõige edukama dokumentaalfilmi. Kuna publikuhuvi filmi vastu püsib endiselt kõrgel ning Rally Estoniat tuleb vaatama ka suur hulk fänne naaberriikidest, on kinod otsustanud selleks ajaks oma kavasse panna Tänaku filmi eriseansid.

Alates tänasest, 10. juulist näeb filmi Võrus kinos Kannel ning Tartu Apollo Kinodes Eedenis ja Lõunakeskuses (kus saab Rally Estonia käepäela esitamisel piletile ka soodustuse). 

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

«Rally Estonia toob sellel nädalal Lõuna-Eestisse suure rallisõprade seltskonna ja mul on väga hea meel, et neil avaneb võimalus Ott Tänaku filmi vaadata. Kas siis esimest korda, sest kohale tuleb ka palju välisturiste, või siis lausa kolmandat või neljandat korda. Tegu on rallifännide jaoks kohustusliku filmiga ja see lisab meie rallinädalale lisaemotsiooni,» sõnas Shell Helix Rally Estonia direktor Urmo Aava. 

Kes otsib ülevaadet Shell Helix Rally Estonia katsete, ametlike pealtvaatamiskohtade või muu info kohta, siis parimaks abimeheks on siinkohal Shell Helix Rally Estonia ametlik ralliajakiri. Circle K jaamades üle Eesti saadaval oleva ajakirja vahelt leiab kõik ralli nautimiseks vajalikud kaardid ja muu vajaliku teabe.

Rallipassid on Circle K jaamades üle Eesti müügil hinnaga 34 eurot, ralli ajal katsetelt kohapeal ostes 40 eurot.

Kõigil, kes plaanivad tulla tänavusele Shell Helix Rally Estoniale, aga kes pole veel majutust leidnud või välja valinud, tasub tutvuda Rally Estonia kodulehel oleva valikuga, kust leiab erinevaid võimalusi alustades kodumajutusest ja lõpetades hotellidega. Pidevalt uueneva valiku leiab siit.

Samuti on võimalik kõigil soovijatel pakkuda ise kodumajutust läbi Rally Estonia kodulehel oleva platvormi, kuhu on oma majutuse lisamine väga lihtne. 

Shell Helix Rally Estonia 2019 sõidetakse 12. – 14. juulini Tartu, Otepää, Elva, Kanepi ja Kambja teedel. Tegu on FIA European Rally Trophy ning Eesti ja Läti meistrivõistluste etapi ning WRC ametliku promotsiooniralliga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles