Video. Elfyn Evans: Tänaku alistamine saab olema raske, aga anname endast parima

Postimees Sport
Copy

Rally Estonia kvalifikatsioonikatse võitja Elfyn Evans arvas, et Ott Tänaku võitmine on tänavusel rallil keeruline, kuid annab sellegipoolest kõva lahingu.

Elfyn Evans, tere tulemast Rally Estoniale! Sul oli hea algus, võitsid kvalifikatsioonikatse. Kuidas läks? 

Jah aitäh, hommikune katse läks hästi, saime autot kiiretel teedel proovile panna. Tegime mõningaid väikeseid muudatusi, aga üleüldiselt jäin rahule ning muidugi oli ka hea meel kvalifikatsioonikatse võita. 

Mitu korda läbisid sa rada testikatse ajal?

Päris palju kordi. Meie jaoks oli fookus sellel, et testida võimalikult palju Soome ralli jaoks. Me katsetasime hommikul erinevaid seadistusi ja tegime ka muudatusi. Meie eesmärk on Soome ralliks valmistumine, jätkame sellega kogu ralli vältel. 

Kõik räägivad, et Rally Estonia on soojendus Soome ralli jaoks, aga homme algab siin võistlus. Kas plaanid võita? 

Vaatame. Meie prioriteediks on muidugi Soome ralliks võimalikult hästi valmistuda. Samas üritame ikkagi Otiga võistelda. Ott tunneb siinset rada ja tal on kindlasti eelised. Lisaks sõidab ta hetkel väga hästi. Tema alistamine saab raske olema, aga anname endast parima. 

Kvalifikatsioonis polnud Ott kuigi kiire. Kas ta püüdis teiste tähelepanu hajutada või tead sa midagi muud?

Ma ei ole kindel. Ta vahetas rehvi katse lõpus. Võibolla oli tal mingeid probleeme, ma täpselt ei tea. Tema varasematest aegadest täna on näha, et ta on väga kiire ning see jätkub ka sellel nädalavahetusel, selles pole kahtlusi.

Millise stardipositsiooni kavatsed sa õhtul valida? 

Me pole seda tõsiselt veel arutanud. Tundub, et mida tagapool, seda parem. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles