PM Rally Estonial. Märtin: loodan, et hakkab tasapisi välja tulema

Kris Ilves
, reporter
Copy
Rally Estonia 2019.
Rally Estonia 2019. Foto: Karli Saul / SCANPIX

Eesti rallilegend Markko Märtin oli Rally Estonia kahe esimese kiiruskatse järel positiivselt meelestatud. Ta loodab, et peab kaks päeva edukalt vastu.

Esimesel kiiruskatsel näitas Märtin Ford Fiesta WRC autoga seitsmendat ja teisel katsel kuuendat aega, kaotust katsed võitnud Ott Tänakule kogunes vastavalt 21,4 ja 17,3 sekundit, ent aeglasemate WRC sõitjatega olid vahed oluliselt väiksemad.

«Ma ei oska kuidagi hinnata, kas hästi või halvasti. Keeruline on,» tunnistas 43-aastane Märtin. «Teine katse oli rahulikum, aga esimesel oli eksimusi. Käisin põllu peal ja ristmikud olid väga keerulised. Lihtne ei ole. Teine katse oli paiguti päris okei, aga siis tuli uus ja kitsas osa, kus rütm kadus täiesti ära ja ei saanud seal hakkama.»

Märtin märkis ralli eel, et füüsiliselt on raske pikki päevi vastu pidada. Ralli algul on eestlane märksa paremas seisus. «Ma loodan, et tasapisi hakkab välja tulema. Täna oli juba parem kui eile. Saab näha. Siin on õnneks nii pikad vahed kogu aeg ja väga palju kilometraaži ei tule paari päeva jooksul,» lausus Märtin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles