Perekondlik kiiks? Meistrite Liiga liputaja ämm tegi samasuguse tembu

Postimees Sport
Copy
Kinsey Wolanski
Kinsey Wolanski Foto: DeFodi.eu / imago images / DeFodi

Alles see oli, kui Meistrite Liiga finaalis jooksis väljakule napis trikoos näitsik, kes reklaamis enda poiss-sõbra erootilise sisuga veebisaiti. Nüüd on jõudnud avalikkuseni info, et eilsel kriketi MMi lõppvaatuses sai identse vembuga hakkama naise ämm.

Pühapäeva pärastlõuna, London. Inglismaa ja Uus-Meremaa kriketikoondised heitlevad ihaldatud MMi tiitli nimel, kuid järsku ilmub väljakule keskeas naine, kes kannab musta trikood. Täpselt sellist, nagu nägime Meistrite Liiga finaali ajal platsile tunginud Kinsey Wolanski seljas.

Kogu sotsiaalmeedia lööb kihama ning varsti on teada, et liputaja nimeks on Elena Vulitsky. Tuleb välja, et tegemist on Wolanski ämmaga, kes sarnaselt eelkäijaga reklaamib poja pornograafilist netilehte. Tähelepanu jääb proua Vulitskyle lühikeseks, sest turvamehed murravad korrarikkuja kiirelt maha, kuid sellest piisab, et märk meediasse kirja saada.

Peagi avaldab suurt uhkust Twitteri vahendusel ka Wolanski ise. «KÕIGE KÕVEM EMPS MAAILMAS!» seisab 22-aaastase kaunitari postituses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles