Red Bulli pealik: Gasly oli möödunud nädalavahetusel justkui uus sõitja

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Pierre Gasly
Pierre Gasly Foto: Hoch Zwei / ZUMAPRESS.com

Red Bulli võistkonna pealik Christian Horner oli rahul sellega, et meeskonna noor sõitja Pierre Gasly suutis lõpuks oma tõeliseid võimeid näidata.

Varasemalt polnud Gaslyl sel hooajal F1-sarjas ette näidata häid tulemusi ning Horner ise lausus, et Gasly peab saama peas asjad korda, et teha korralik tulemus. Väidetavalt oli Gasly liialt häiritud meeskonnakaaslase Max Verstappeni korralikest tulemustest, milleni Gasly ei küündinud.

Möödunud nädalavahetusel lõpetas Gasly Suurbritannia GP aga elu parimal kohal, olles sõidu lõpuks neljas.

«Pierre tegi kogu nädalavahetuse jooksul suurepärast tööd. Pärast Austria etappi keeras ta uue lehe ja siin sõites keskendus ta ainult oma sõidule. Veel Austrias oli tal sellega kõvasti probleeme,» rääkis Horner Autospordile.

«Ta oli kogu nädalavahetuse jooksul justkui uus sõitja. Esimesest vabatreeningust peale oli ta konkurentsis, ka kvalifikatsioon õnnestus ja lõpuks oli ka sõidus saadud neljas koht vägagi korralik tulemus,» kiitis Horner.

«Ta suutis mööda sõita Sebastian Vettelist ning pidas korralikku lahingut Charles Leclerciga. Ma tõesti arvan, et ta sõitis möödunud nädalavahetusel suurepäraselt,» lausus Horner.

Ka Gasly ise rõõmustas korraliku tulemuse üle: «See oli selle hooaja parim võistlus minu poolt. Olin kogu nädalavahetuse heas hoos, nautisin sõitu ja ka tulemus oli korralik, olen neljanda kohaga väga rahul, aga tegelikult oleksin soovinud olla poodiumil.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles