Evans peab Rally Estonial saadud vigastuse tõttu Soome MM-ralli vahele jätma

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Elfyn Evans.
Elfyn Evans. Foto: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool

M-Spordi rallimeeskonna piloot Elfyn Evans peab jätma vahele Soome MM-ralli, kuna sai Rally Estonial sõites vigastada.

MM-sarjas neljandal kohal olev Evans võttis möödunud nädalal osa Rally Estoniast, kus ta neljanda koha saavutas. Ühel hüppel maandus Evans aga nii halvasti, et sai kogunisti sellise vigastuse, millega peab Soome MM-ralli vahele jätma. M-Sport ei kommenteeri täpsemalt, millise vigastusega tegu on. 

«Ma olen tõeliselt pettunud, et pean Soome MM-ralli vahele jätma, aga me maandusime Eestis ühel hüppel nii halvasti, et mul soovitati Soome ralli vahele jätta. See oli raske otsus, aga pean ekspertide arvamust austama ja tegelema nüüd taastusraviga,» lausus Evans.

Elfyn Evans Rally Estonial hüppamas.
Elfyn Evans Rally Estonial hüppamas. Foto: Karli Saul

«See on loomulikult suur pettumus kõigi jaoks, et Elfyn soomes ei stardi, aga kui tegu on tervislike põhjustega, siis ei saa sa nendest mööda vaadata. Elfyni tervis on meile kõige tähtsam, toetame teda igati,» lausus Richard Millener.


Evansit asendab Soome MM-rallil Gus Greensmith, kes osales sel aastal varasemalt WRC autoga ka Portugali MM-rallil. Selle pidi Greensmith aga väljasõidu tõttu pooleli jätma. Nüüd saab noor britt oma teise võimaluse. Lisaks Suninenile ja Greensmithile on M-Spordi meeskonna eest stardis ka Hayden Paddon.

Evansi karm hüpe Rally Estonial: 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles