PM Budapestis. Kristina Kuusk: vorm pole EMiga võrreldes paranenud

Copy
Kristina Kuusk
Kristina Kuusk Foto: Tairo Lutter

Epeevehklemise MMil avaringiga piirdunud Kristina Kuusk tõdes nukralt, et tema vehklemine on kaugel sellest, mis peaks olema.

"Trenni on tehtud, aga kui organism enamat ei anna, siis ei saa sellest rohkem välja võtta. Enne Euroopa meistrivõistlusi alanud vormilangusest pole ma välja tulnud. Vorm ei lähe enam allapoole, aga ka ei parane. Trennides on tegemised olnud forsseerivad ja punnivad," nentis Kuusk vestluses Postimehega.

Lisaks on tuneeslanna Sarra Besbes Kuusele ebamugav vastane. "Paar aastat tagasi Doha MK-etapil kaotasin talle sama seisuga. Täna polnud enam samasugust minekut nagu esmaspäeval eelringides (siis võitis Kuusk kõik matšid - toim).

Matši algus läks mul kohe käest ära ning ma ei leidnudki terve matši jooksul torgete tegemiseks mingit võtit. Ma ei tundnud end rajal mugavalt."

Kuusk lisas, et põdema ei saa jääda. Ülehomme algab tuleva aasta Tokyo olümpia kvalifikatsioonipunkte silmas pidades tähtsaim võistkondlik turniir, kus jagatakse heldelt punkte. Mõistagi on mängus ka MM-medalid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles