Järelvaadatav: Eesti U18 korvpallikoondis alustas EMi suureskoorilise võiduga Rumeenia üle

Karl-Joosep Küngas
Copy
Eesti U18 korvpallikoondis
Eesti U18 korvpallikoondis Foto: Allikas: Eesti Korvpalliliit

Täna alanud B-divisioni EMi avavoorus oli Eesti koondis vastamisi turniiri võõrustaja Rumeeniaga. Suurepärase avapoolaja tulemusena võideti kohtumine 81:51. 

Eesti koondis alustas mängu väga võimsalt, kui juba avaveerandil juhiti kohtumist 20:0. Poolajaks olid eestlased vahe suurendanud lausa 35 punktiliseks ning edasi oli kõik vormistamise küsimus. 

Eesti koondise parimana viskas Ran Andre Pehka 30 punkti, teda toetas Kerr Kriisa 10 punktiga. 

Järgmises voorus läheb Eesti vastamisi Šveitsi eakaaslastega. 

Enne mängu:

Eesti koondis mängib A alagrupis koos Rumeenia, Poola, Bulgaaria, Belgia ja Šveitsiga. Edasipääsuks veerandfinaalidesse tuleb meie koondisel võidelda end kahe parema sekka. Esimeses voorus tuleb eestlastel vastamisi minna võõrustajate rumeenlastega, kelle eesmärgiks on kodune turniir võita. 

Indrek Visnapuu juhendatava U18 koondisega lendasid Rumeeniasse Markus Ilver, Kaspar Kitsing, Kerr Kriisa, Kaspar Lootus, Karl Andres Matute Perner, Ran Andre Pehka, Mait Peterson, Illimar Raiend, Joonas Riismaa, Hannes Saar, Kasper Suurorg ja Hugo Toom. Koondise abitreeneriks on Heiko Rannula.

Eesti koosseisust jäi hüppeliigese vigastuse tõttu välja tagamängija Leemet Böckler. «Leedus (Balti matši turniiril – toim.) kukkusin Türgi mängus enda jala peale. Mul on hüpeka venitus ning arvati, et isegi väike rebend. Ma ei tohi kaks nädalat kossu mängida,» rääkis Böckler Korvpall24.ee portaalile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles